Iets over mijzelf....

Achtergrond

Sinds 1987 heb ik mijn eigen praktijk waarvan yoga de basis is. Daarvoor heb ik lang gewerkt in de jeugdzorg en in de geestelijk gehandicapten zorg.

Behalve de yogaopleiding heb ik opleidingen gedaan voor zwangerschapsyoga, kinderyoga, babymassage, regressie- en hypnotherapie, reiki, ademtherapie en diverse opleidingen en trainingen voor het werken met kinderen met leer- en gedragsproblemen.

Ruim 8 jaar heb ik voor de GGD Zuid-Limburg als weerbaarheidstrainer meegewerkt aan het Marietje Kessels project op basisscholen en scholen voor speciaal onderwijs door heel Limburg.

Ik werk met groepen en individueel, met kinderen, jongvolwassenen en volwassenen.

Werkwijze

Mijn basis is steeds het creëren van een omgeving met veiligheid, vertrouwen en geborgenheid. Zowel voor kinderen als voor volwassenen. Van daaruit gaan we samen op weg om te leren weer vertrouwen in jezelf te krijgen en je problemen op te lossen. Met persoonlijke betrokkenheid en humor van mijn kant.

Kinderen worden uitgenodigd om een speelse en ontspannen manier bewuster van zichzelf te worden. Dit kan met tekenen, verhaaltjes vertellen of verzinnen, kinderyoga en allerlei spelletjes om het brein te stimuleren en het zelfvertrouwen te vergroten.

Vanuit mijn achtergrond werk ik graag met kinderen die een beetje anders zijn. Kinderen die het emotioneel zwaar hebben (gehad) of kinderen met een stoornis in het autistisch spectrum.


Ik heb een prachtige dochter van 26, psychologe en een al even mooie zoon van 25 die verstandelijk beperkt is en een stoornis in het autistisch spectrum heeft.

Van wandelen in de natuur krijg ik veel energie. Daarnaast ben ik veel creatief bezig met fotograferen, schilderen en beeldhouwen.


INFO
Yoga Praktijk Swelsen Elsloo
Julianastraat 35 6181GN.
046-4372022
BTW: NL 086342356 KvK 14117048SOCIAL MEDIA
Laatste update april 2019