De voornaamste taak van de mens is zichzelf het leven te schenken..

Erich Fromm
 

Psychotherapie

Soms zit het even tegen in je leven. Het kan dan fijn zijn daar samen met iemand naar te kijken.

Bij individuele therapie gaan we uit van jouw problematiek en zoeken we naar een oplossing of een manier om er mee om te gaan. We zoeken naar iets dat van jou is en bij jou past.
Om de sessies effectiever en het traject korter te maken is het verstandig om vooraf na te gaan waar je het over wilt hebben. Een dagboekje bijhouden tussen de sessies in kan hierbij helpen. 
Mocht er iets zijn dat je niet bevalt aan of rond de therapie dan is het verstandig dat zo snel mogelijk te bespreken.
In therapie gaan kan invloed hebben op je omgeving. Dus hierbij enkele tips. Communiceer zo mogelijk over wat je in therapie tegenkomt en geef je partner de ruimte om zijn of haar gevoel hierover te uiten. Geef elkaar ook de tijd en de ruimte om ieder op zijn eigen manier te leren omgaan met eventuele veranderingen. Spreek desnoods samen een sessie af om de impact van de therapie met z’n drieën te bespreken.

Een optie is een healing.
Tijdens een healing werk ik vooral energetisch. Een healing kan eenmalig of een aantal keren achter elkaar.

"Verandering vindt niet plaats door jezelf tot verandering te dwingen, maar door te gaan beseffen wat niet werkt."

Healing

Tijdens een healing werk ik energetisch.
Vaak als afsluiting van een therapie of als onderdeel daarvan. Je weet vaak al wat er speelt, maar je kan het laatste restje nog niet loslaten.

Het lichaam is nu eenmaal logger dan de geest. Het lichaam hobbelt als het ware achter je verandering aan. Vaak zit er ook nog fysieke pijn opgeslagen in je lichaam. Via een healing kun je ook deze ballast kwijtraken.

Een healing kan staand, zittend of liggend op de massagebank uitgevoerd worden, afhankelijk van de omstandigheden.

Hypnotherapie

Het kan zijn dat je naast gesprekken en yoga misschien nog iets anders nodig hebt.
Overtuigingen die heel hardnekkig zijn en je in de weg staan om helemaal jezelf te zijn, kunnen vaak goed aangepakt worden met hypnose.
Mensen hebben daar soms een eng idee over, dat je dan helemaal weg bent en iemand je kan laten doen wat hij wil. Dat is gelukkig niet zo. Hypnose is eigenlijk gewoon in trance zijn. En dat is iedereen elke dag wel eens. Als je helemaal op gaat in een boek, of een mooie film of je zit zo maar wat te staren en bent diep in gedachten, dan schrik je ook als er op eens iemand binnen komt.
Zo ben je ook als je bij mij in hypnose gaat. Je kan gewoon met mijn praten en je kan ook elk moment zelf stoppen als je niet verder wilt. Maar op deze manier kun je wel diep naar binnen of terug in je leven, naar plekken waar je overtuigingen op gebouwd hebt, die toen in je leven wel werkten, maar nu niet meer nodig zijn, omdat ze je nu net beperken.
Hypnose is heel effectief en werkt vooral heel snel. Met één of twee sessies kun je vaak al een heel eind komen.
INFO
Yoga Praktijk Swelsen Elsloo
Julianastraat 35 6181GN.
046-4372022
BTW: NL 086342356 KvK 14117048SOCIAL MEDIA
Laatste update Maart 2019