Jonge moeders yoga

Als kersverse moeder kun je vaak onzeker zijn. De eerste tijd na de bevalling is fantastisch, maar ook vermoeiend en soms verwarrend. Het is dan fijn om dit te kunnen delen met andere moeders in dezelfde situatie. Daarnaast is er veel aandacht voor babymassage.

Lichamelijk contact is onmisbaar voor baby's. Onderzoek heeft aangetoond dat te vroeg geboren baby’s zich sneller ontwikkelen wanneer ze regelmatig gemasseerd worden.

In deze groep wordt Shantala babymassage en Tui-na Chinese kindermassage geleerd. De verbondenheid en het contact tussen ouder en kind worden versterkt, je leert je baby tot rust te brengen en op zijn/haar gemak te stellen. Liefdevol aanraken is even essentieel voor een baby als voeden en verluieren. Het zorgt voor rust, veiligheid, geborgenheid en een goede sensomotorische ontwikkeling.
De gebruikte oliën beschermen de huid, terwijl het strelen en rekken van het lichaam helpen om je baby sterker te maken. Babymassage kan helpen bij slaapproblemen en werkt verlichtend bij buikkrampjes.

De babymassage wordt je geleerd op je eigen baby, ondersteund door video en een demonstratie door een moeder met een baby.

Tegen de tijd dat de baby gaat kruipen en lopen, wordt het soms moeilijker om te masseren. De wereld om hem/haar heen moet ontdekt worden. Maar daarna gaat het weer makkelijker. Je kunt dus nog jaren doorgaan met masseren.

Verder is er ook aandacht voor het herstel van het je lichaam m.b.v. yogaoefeningen, til- en draagtechnieken en uiteraard elk onderwerp waar je vragen over hebt.
INFO
Yoga Praktijk Swelsen Elsloo
Julianastraat 35 6181GN.
046-4372022
BTW: NL 086342356 KvK 14117048SOCIAL MEDIA
Laatste update Maart 2019